Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

LEGO Star Wars - Luke Skywalker's Landspeeder 75271

Zoom! La unge Jedier rollespille som Luke Skywalker mens han kjører denne Star Wars™ X-34 landspeederen (75271), som er ny for januar 2020, med kule detaljer, inkludert en boks for kikkerten hans og et belte til blasterriflen. • Denne populære byggeleken inneholder 3 minifigurer – den berømte Star
Pris
kr 399,00 -kr 39,90 kr 359,10
inkl. mva

Kommer 10.02.2021

Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Zoom! La unge Jedier rollespille som Luke Skywalker mens han kjører denne Star Wars™ X-34 landspeederen (75271), som er ny for januar 2020, med kule detaljer, inkludert en boks for kikkerten hans og et belte til blasterriflen.
• Denne populære byggeleken inneholder 3 minifigurer – den berømte Star Wars™ karakteren Luke Skywalker (med en stoffponcho som er ny i januar 2020), C-3PO, pluss en væpnet Jawa i et byggbart hulegjemmested for konfliktaction.
• Fans kan gjenskape action fra Star Wars: Et nytt håp med dette utrolig detaljerte byggbare Star Wars™ lekekjøretøyet - og det er nok av LEGO® klosser for å oppmuntre endeløs kreative bygging og lek.
• Moro å bygge og flott for alene- eller gruppelek; dette Star Wars™ byggeleketøy for barn med 236 deler er en topp bursdags- eller julegave for barn i alderen 7+, eller en nostalgisk overraskelse for enhver fan av Star Wars: Et nytt håp.
• Lukes landspeeder er over 5 cm høy, 20 cm lang og 4 11 cm bred – liten nok til å legge oppi en pose med hulen og Star Wars™ minifigurer, klar for lek der barna er!
• Dette LEGO® Star Wars™ samlebyggeleketøyet er laget utelukkende med LEGO byggeklosser og drevet av barnas kreativitet - ingen batterier kreves - så lekeeventyrene går aldri tomme for energi!
• Inneholder 236 klosser. Passer fra 7 år+
Spesifikasjoner
Varenr. 75271
Tema LEGO Star Wars
Aldersgruppe 7 år+
Merke LEGO
    Laster
    Laster