Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Brannbil - Ride On - Med Masse Utstyr - Batteridrevet

Denne flotte brannbilen har alt som skal til for at barna skal kunne kjenne den yrende gleden over å rykke ut når brannalarmen går og de kan få opptre som de virkelige heltene de er. Gir du barna denne brannbilen i bursdagspresang, er du garantert den jubelen du ønsker å få tilbake. Barna får sine
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Denne flotte brannbilen har alt som skal til for at barna skal kunne kjenne den yrende gleden over å rykke ut når brannalarmen går og de kan få opptre som de virkelige heltene de er. Gir du barna denne brannbilen i bursdagspresang, er du garantert den jubelen du ønsker å få tilbake. Barna får sine største ønsker oppfylt, og du har gleden over å se hvordan de skaper sitt eget ”brannteater” med alt som hører med til en dramatisk utrykning. Barn elsker å skape og rydde opp i farlige situasjoner, ikke minst når det er ild og flammer med i bildet. En brannbil er alltid en populær gave! Og for barna er det alvor når de med stor besluttsomhet og engasjement bestemmer seg for å rydde opp i de truende situasjonene som ild og flammer representerer. Når glørne har fått tak og truer liv og helse til store og små, appellerer det til heltemot og heroisk innsats. Det er både gøy og utviklende for barn å få opptre som reddende engler. Med denne brannbilen har de et flott utgangspunkt!

Brannbilen er utstyrt med sin egen batteridrevne stige som kan styres opp og ned, til høyre og til venstre, med en styrespake som gir dem full kontroll. Om barna trenger hjelp til å få mest mulig gøy ut av brannbilen, kan du foreslå at flere leker sammen. De andre barn kan bruke sine egne utrykningsfartøy eller vanlige biler for å skape en så ekte ramme rundt brannen som mulig. Det er mye som skjer i forbindelse med en brann og det som ellers kunne blitt flammenes rov, og det kan være behov både for politi, ambulanser og helsepersonell.

Barna kan sitte på brannbilen og sparke seg frem med bena. Med to forskjellige motorlyder, med blinkende lys ved utrykning i tillegg til muligheten for å styre stigen, får leken enda større verdi og utbytte. Den vedlagte manualen er både på engelsk, norsk og svensk. Passer for barn fra 3 år og oppover.

Spesifikasjoner

Tåler max 35 kilo
Lengde: 91,4 cm
Bredde: 26,7
Høyde: 41 cm
Sittehøyde: 27 cm
Batterikrav

4 C/LR 14 1,5 V batterier (inngår ikke)
Spesifikasjoner
Varenr. 84828 - utsolgt-tom
Tema Lekebiler
Aldersgruppe 3 år+
    Laster
    Laster