Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Ruffen Gifter Seg (Tor Åge Bringsværd)

En uhyre spennende, romantisk og ekstremt vel-illustrert Romeo og Julie-fortelling for alle oss som mener at når man først har funnet den man hører sammen med, kan man overleve både lyn-nedslag, vannkanoner og ekte yetier. Ruffen, vår modige og svømmedyktige sjøorm, er så forferdelig glad! Han har
Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
En uhyre spennende, romantisk og ekstremt vel-illustrert Romeo og Julie-fortelling for alle oss som mener at når man først har funnet den man hører sammen med, kan man overleve både lyn-nedslag, vannkanoner og ekte yetier.


Ruffen, vår modige og svømmedyktige sjøorm, er så forferdelig glad! Han har nemlig funnet sin hjertevenn, som han er så forelsket i at han nesten ikke vet han skal gjøre: den japanske dragejenta Hamayoko. Så forelsket er Ruffen at han en kveld spør Hamayoko om hun vil gifte seg med ham. Og hun svarer ja! Og så levde de lykkelig alle sine dager? Nei, ikke helt. For mammaen og pappaen til Ruffen (og Onkel Ludvik og Bestemor for den saks skyld) synes det er en riktig dårlig idé at en sjøorm skal gifte seg med en dragejente. Sjøormer og drager hører ikke sammen, mener de. Nøyaktig det samme mener mammaen og pappaen til Hamayoko. Og riktig dramatisk blir det når Hamayoko ikke kommer tilbake til Ruffen somavtalt etter å ha besøkt familien sin - kan det ha skjedd noe med henne? Ruffen må i gang med en redningsaksjon!


 

Lest av: Kim Haugen
Spesifikasjoner
Varenr. 9788242172969
Utgitt 03.03.2017
Format Lydbok
Sjanger Barn
Aldersgrense 3-6 år
    Laster
    Laster