Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Den Beste Sommeren (2000) (Blu-ray)

Det er sommeren 1958 og Sverige er i finalen i fotball-VM. På toget fra byen sitter Mårten. Han skal tilbringe sommeren på landet hos feriepappaen sin, begravelsesagenten Yngve. Han har hørt at Yngve er en snill og hyggelig mann, og regner med at dette skal bli den beste sommeren han har hatt til
Pris
kr 99,00
inkl. mva

Kommer 15.11.2021

Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
Det er sommeren 1958 og Sverige er i finalen i fotball-VM. På toget fra byen sitter Mårten. Han skal tilbringe sommeren på landet hos feriepappaen sin, begravelsesagenten Yngve.

Han har hørt at Yngve er en snill og hyggelig mann, og regner med at dette skal bli den beste sommeren han har hatt til nå! Det viser seg imidlertid at Yngve ikke har verdens beste håndlag med barn, men går til oppgaven med all den livslyst en begravelsesagent er i stand til å oppvise. "Ha ikke for store forventninger til livet, da blir du bare skuffet," er hans livsmotto. På toget sitter også den barske Annika, som også skal bo hos Yngve i sommer. Mårten og Annika blir raskt bestevenner. Yngve prøver å innføre streng disiplin i sommerhuset, og det kan se ut som om Annika og Mårten får en sommer med skole, hardt arbeid og likpass. Men selv om Yngve er en streng og morsk mann, aner barna at han egentlig har et hjerte av gull. De bestemmer seg for å sprenge svære hull i Yngves bistre skall, og sammen finner de ut at livet har mer å by på enn lik på låven og Sveriges fotbollspojkar. Mye mer. Annika og Mårten legger ut på små eventyr, og bestemmer seg like godt for å spleise ensomme Yngve med den like ensomme skolefrøkenen Svanhild. Det blir en sommer ingen kommer til å glemme.

Skuespillere
Kjell Bergquist, Rebecca Scheja, Brasse Brännstrøm, Cecilia Nilsson, Anastasios Soulis
Spesifikasjoner
Varenr. 1302708
Utgitt 2021
Produksjonsår 2020
Format Blu-ray
Sjanger Drama
Aldersgrense 6
Spilletid 1 t 27 min
Undertekst Norsk
    Laster
    Laster