Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Dying Light 2 Stay Human - Deluxe Edition (PS5)

For over tjue år siden kjempet vi mot viruset i Harran – og tapte. Nå taper vi igjen. Konfliktene raser i byen, en av menneskets siste store bosetninger.Kaos og anarki hersker. Men likevel har vi håp. Du er en vandrer som har makt til å endre byens skjebne. Men prisen for de eksepsjonelle evnene
Pris
kr 899,00
inkl. mva

Kommer 07.12.2021

Produktet kan ikke bestilles for øyeblikket
Beskrivelse
For over tjue år siden kjempet vi mot viruset i Harran – og tapte. Nå taper vi igjen. Konfliktene raser i byen, en av menneskets siste store bosetninger.Kaos og anarki hersker. Men likevel har vi håp.

Du er en vandrer som har makt til å endre byens skjebne. Men prisen for de eksepsjonelle evnene dine er høy. Du er hjemsøkt av minner du ikke klarer å tyde, og du gir deg i vei for å finne sannheten … bare for å havne midt oppi en krig. Nå må du skjerpe ferdighetene – skal du overvinne fiendene og skaffe deg allierte, trenger du både muskler og list. Avslør makthavernes mørke hemmeligheter, velg side, og bestem din egen vei. Men uansett hvor handlingene dine måtte lede deg, er det en ting du aldri må glemme – nemlig å forbli et menneske.
Spesifikasjoner
Varenr. 5902385108577
Utgitt 07.12.2021
Format Playstation 5
Sjanger Action
Aldersgrense 18
    Laster
    Laster