This website uses cookies to enhance your experience.

2012 (4K Ultra HD + Blu-ray)

I 2009 gir et høyt ansett panel av vitenskapsmenn verdens ledere beskjed om at jorden slik vi kjenner den snart vil opphøre å eksistere. Fram mot 2012 blir det dermed utarbeidet en plan for å redde så mye av menneskeheten som mulig, men det viser seg å være umulig å redde alle. Mens Jackson Curtis
Price
kr 299,00 - kr 20,00 kr 279,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I 2009 gir et høyt ansett panel av vitenskapsmenn verdens ledere beskjed om at jorden slik vi kjenner den snart vil opphøre å eksistere. Fram mot 2012 blir det dermed utarbeidet en plan for å redde så mye av menneskeheten som mulig, men det viser seg å være umulig å redde alle.

Mens Jackson Curtis og hans to barn er på familietur i Yellowstone snubler de over et enormt forskningsanlegg i bunnen av en uttørket innsjø, og dermed oppdager de den kommende apokalypsen som regjeringen selvfølgelig har holdt hemmelig. Jackson må ta saken i egne hender og setter i gang et kappløp for å redde både familien og seg selv, mens de kjemper seg gjennom jordskjelv, vulkanutbrudd, tsunamier og alle de naturkatastrofer naturen kan utsette menneskeheten for.

Med en mildt sagt utrolig handling, generøst krydret med storslagne effekter og solide doser humor, er 2010 en real katastrofefilm av den gode, gamle skolen. Regissør Roland Emmerich har tidligere stått bak actionsuksesser som Independence Day og The Day After Tomorrow.

Skuespillere
Amanda Peet, John Cusack, Thandie Newton, Woody Harrelson
Specifications
Item No. 1302593
Reutgitt 2021
Utgitt 2009
Format 4K Ultra HD + Blu-ray
Sjanger Sci-Fi
Aldersgrense 12
Antall disker 2
Spilletid 2 t 38 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading