This website uses cookies to enhance your experience.

99% Ærlig (DVD)

Dette er en film om et lite stykke norsk samtid fortalt med mye humor, sjarm og masse fet musikk. 99% ærlig følger medlemmene av hip-hop gruppa Forente Minoriteter i deres arbeid med egne ambisjoner og drømmer. Assad, Haji, Amina og Emir møtes i studio for å begynne arbeidet med det de håper skal
Price
kr 99,00 - kr 89,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Dette er en film om et lite stykke norsk samtid fortalt med mye humor, sjarm og masse fet musikk. 99% ærlig følger medlemmene av hip-hop gruppa Forente Minoriteter i deres arbeid med egne ambisjoner og drømmer.

Assad, Haji, Amina og Emir møtes i studio for å begynne arbeidet med det de håper skal bli et album. Amina synes det er alt for mange klisjeer i tekstene og Emir mener Haji synger som en jente. Ifølge Assad tar ting altfor lang tid og hvis det skal bli noe album må de snart begynne å spille inn låter.
99% ærlig er en humoristisk dokumentarfilm hvor hovedpersonene har et selvironisk blikk på seg selv og sin egen tilværelse.

Assad har pakistansk bakgrunn og ønsker å lage en låt om gatene på Grønland hvor han vokste opp.

Emir flyktet fra Bosnia under krigen og trodde det bare var blonde folk i Norge. Det første han så på asylmottaket var to somaliere som slåss.

Haji fra Irak mener han kan flere fremmedord enn Assad og synes det er bedre å være høflig enn wannabe gangster.

Amina fra Uganda går 1. året på musikklinja ved Foss Videregående Skole og er i ferd med å bli plukket opp av et stort plateselskap.

KEBABNORSK:
Forente Minoriteter skriver tekster og snakker seg i mellom på Kebabnorsk, som består av bl.a punjabi, berbiske, arabiske, norske, engelske ord. Språket har utviklet seg på østkanten i Oslo, dels som et vanlig ungdomsslangfenomen, dels som et språk som blir brukt for å ekskludere foreldre og vanlige nordmenn (potteter).
Specifications
Item No. 7350004264810
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense 7
Spilletid 1 t 10 min
Undertekst Svensk
Språk Norsk
    Loading
    Loading