This website uses cookies to enhance your experience.

A Beautiful Mind (Blu-ray)

Et Vakkert Sinn er inspirert av hendelser i livet til matematikeren og Nobelprisvinneren John Forbes Nash, Jr. Filmen er regissert av Ron Howard (Cocoon, Apollo 13) og ble i 2002 belønnet med fire Oscar-statuetter, deriblant for beste film. Året er 1947, og John Nash (Russell Crowe) har ankommet
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Et Vakkert Sinn er inspirert av hendelser i livet til matematikeren og Nobelprisvinneren John Forbes Nash, Jr. Filmen er regissert av Ron Howard (Cocoon, Apollo 13) og ble i 2002 belønnet med fire Oscar-statuetter, deriblant for beste film.

Året er 1947, og John Nash (Russell Crowe) har ankommet Princeton for å studere matematikk. Det mystiske geniet fra vest-Virginia har intet medlemskap i gutteklubben fra grunnskolen, heller ei har han gamle penger eller fine familiebånd å slå i bordet med. Sosial intelligens er ikke Johns sterkeste side, og han ser ingen vits i å følge undervisningen. Han er besatt av en eneste ting; å finne den ekte, sanne og originale idé.

Når John gjør en banebrytende matematisk oppdagelse og gifter seg med den vakre studenten Alicia (Jennifer Connelly), ser framtiden rosenrød ut. Men et besøk fra agent William Parcher (Ed Harris), med det formål å rekruttere Nash til CIAs arbeid med å knekke koder, blir starten på en nedadgående spiral for den lynende intelligente - og stadig mer mentalt syke - professoren.

Skuespillere
Adam Goldberg, Christopher Plummer, Ed Harris, Jennifer Connelly, Paul Bettany, Russell Crowe
Specifications
Item No. NO1325128
Utgitt 2001
Format Blu-ray
Sjanger Drama
Aldersgrense 11
Spilletid 2 t 16 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading