This website uses cookies to enhance your experience.

A Cinderella Story (DVD)

Bytt ut glass-sandalen med en mobiltelefon, det todørs gresskaret med en cabriolét og et kongerike langt borte med en forstad i L.A. og hva får du? En lattermild alle-sine-dager versjon av askepotteventyret! Sam (Hilary Duff) vasker gulv på en kafé, holder ut med sin onde stemor og stesøstre, og
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Bytt ut glass-sandalen med en mobiltelefon, det todørs gresskaret med en cabriolét og et kongerike langt borte med en forstad i L.A. og hva får du? En lattermild alle-sine-dager versjon av askepotteventyret!


Sam (Hilary Duff) vasker gulv på en kafé, holder ut med sin onde stemor og stesøstre, og drømmer om å studere ved Princeton (det perfekte stedet for en kommende prinsesse å finne en prins). Men kanskje hun har funnet drømmeprinsen allerede: hennes anonyme nettvenn (Chad Michael Murray), som avtaler å møte henne på Halloween-festen. Sam får panikk når det viser seg at den mystiske mannen er den kuleste gutten på skolen. Kan han bli forelsket i en jente som ikke er med i den populære gjengen? Kan eventyr bli virkelighet? Bare hvis Sam tar skjeen i egen hånd og setter sine drømmer ut i livet.

Specifications
Item No. 1000156866
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 7 år
Spilletid 1 time 31 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading