This website uses cookies to enhance your experience.

Amulet - Freedom Fighters - Limited Silver / Black Splatter (Vinyl)

Indie Recordings er glade for å slippe denne 20 års jubileumsutgaven av Amulet sin hardcore-punk klassiker! Platen er remastret og redesignet med sølvcover og en 8 siders fullfarge booklet. Rød / svart splatter vinyl, eller sølv / svart splatter vinyl. KUN 150 eks av hver vinylfarge. «Freedom
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Indie Recordings er glade for å slippe denne 20 års jubileumsutgaven av Amulet sin hardcore-punk klassiker! Platen er remastret og redesignet med sølvcover og en 8 siders fullfarge booklet. Rød / svart splatter vinyl, eller sølv / svart splatter vinyl. KUN 150 eks av hver vinylfarge.

«Freedom Fighters» var bandets gjennombruddsplate, og inneholder en imponerende samling energiske låter. Albumet er forankret i klassisk "old school hardcore", men har et slående melodiøst preg og vilje til å eksperimentere. Bemerkelsesverdig sterke riff utført med lidenskap gjør «Freedom Fighters» til en hardcore/punk-klassiker.

Amulet ga ut 4 album i karrieren, og turnerte i Europa, Storbritannia og USA. Kvintetten hadde avskjedskonsert på Øyafestivalen i 2007. For første gang på 15 år vil de opptre live på Parkteatret i Oslo 24. september for å feire albumet og vinylutgivelsen!

Tracklist

Side A
01. Naked Eye
02. Facelifts and Alibis
03. Keep on Moving
04. My Favorite Songs
05. Hot Time
06. Nosebleed

Side B
01. Barbed Wire
02. Hidden Track Locomotive
03. Circus Surplus
04. Profane Wishes
05. Hangin' Out Again
06. Words in the Wind
Specifications
Item No. INDIE332LPS
Reutgitt 2021
Utgitt 2001
Format LP
Sjanger Punk
    Loading
    Loading