This website uses cookies to enhance your experience.

Den Store Boken Om Ole Brumm (Bok) A.A Milne

E.H. Shepard (Illustratør) Tor Åge Bringsværd (Oversetter) Marianne Koch Knudsen (Oversetter) Her har vi samlet alle A. A. Milnes fortellinger om de kjente og kjære figurene, som alle er skapt etter modell av lekedyr i Kristoffer Robins barneværelse A.A. Milne skrev bøkene om Ole Brumm til sin sønn,
Price
kr 399,00 - kr 100,00 kr 299,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
E.H. Shepard (Illustratør) Tor Åge Bringsværd (Oversetter) Marianne Koch Knudsen (Oversetter)

Her har vi samlet alle A. A. Milnes fortellinger om de kjente og kjære figurene, som alle er skapt etter modell av lekedyr i Kristoffer Robins barneværelse A.A. Milne skrev bøkene om Ole Brumm til sin sønn, Christopher Robin.

Handlingen er lagt til skogen like ved der de bodde. Alle figurene er skapt etter modell av lekedyr i Christopher Robins barneværelse, og Ole Brumm var den teddybjørnen Christopher Robin fikk på ettårsdagen sin.Milnes Hundremeterskog står der den dag i dag, og Christopher Robins etter hvert ganske medtatte tøydyr.venner er på museum i Amerika. Men mye enklere enn å reise til fremmede land og fjerne himmelstrøk, er det å bli kjent med Ole Brumm og vennene hans gjennom bøkene.

Den første boken om Ole Brumm utkom i 1926. Siden den gang har han vært en Verdensberømt Bjørn, og fortellingene er oversatt til over tretti språk.

Innbinding: Innbundet
Antall sider: 507
Forfatter: A.A. Milne
Språk: Bokmål
Forlag/Utgiver: Gyldendal Norsk Forlag AS
Nivå: 3-6
Serienavn: Ole Brumm
EAN: 9788205311930
Utgivelsesår: 2003
Specifications
Item No. 9788205311930
Utgitt 2003
Format Innbundet
Sjanger Barnebøker
Tema Barnebøker
    Loading
    Loading