This website uses cookies to enhance your experience.

Donalds Verdenshistorie 2 - Antikken (Bok)

I begynnelsen var anden ... og resten er historie! I Donalds verdenshistorie 2 blir vi kjent med antikkens ender og deres evig aktuelle tanker og overraskende hverdagsproblemer. Vi får møte berømte greske filosofer, hovne romerske legionærer og et knippe beryktede barbarer. Seriene er skapt av de
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I begynnelsen var anden ... og resten er historie! I Donalds verdenshistorie 2 blir vi kjent med antikkens ender og deres evig aktuelle tanker og overraskende hverdagsproblemer.

Vi får møte berømte greske filosofer, hovne romerske legionærer og et knippe beryktede barbarer. Seriene er skapt av de dyktige folkene bak Donald Pocket-bøkene. Bli med og opplev hvordan forfedrene til Andeby-borgerne risset navnene sine inn i historien for lenge siden! Åtte av de ti seriene i boka er nyutgravde skatter som nå vises fram for første gang i Norge. Forordet er skrevet av den finske forfatteren Arto Kivimäki, som er ekspert på antikken. Endenes verdenshistorie er en bokserie som tar oss gjennom verdenshistorien i selskap med våre venner fra Andeby. I disse fantastiske tegneseriene våkner historien til liv!

Innbinding: Heftet
Språk: Bokmål
Forlag: Egmont Kids Media Nordic AS
Nivå: 9-12
EAN: 9788242960979
Utgivelsesår: 2018
Andre medvirkende: Dannevig, Tone (ove) ; Nordbye, Ole Jo (ove) ; Tornes, Tonje (red) ; (utg)
Specifications
Item No. 9788242960979
Utgitt 2018
Format Heftet
Sjanger Tegneserie
Tema Tegneserier
    Loading
    Loading