This website uses cookies to enhance your experience.

Hjelp barna med biologi, fysikk og kjemi (Bok)

Ideell for foreldre og lærere som trenger en kjapp innføring i stoffet, vil friske opp gamle kunnskaper eller skaffe seg en kjapp oversikt over bredden i det store fagfeltet. En god forståelse av naturfag blir bare viktigere og viktigere for å klare seg vårt høyteknologiske samfunn. Sliter barna med
Price
kr 199,00 - kr 50,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ideell for foreldre og lærere som trenger en kjapp innføring i stoffet, vil friske opp gamle kunnskaper eller skaffe seg en kjapp oversikt over bredden i det store fagfeltet.

En god forståelse av naturfag blir bare viktigere og viktigere for å klare seg vårt høyteknologiske samfunn. Sliter barna med leksene? Syns du det er vanskelig å henge med på det de lærer på skolen? Denne boka er akkurat det enhver frustrert forelder trenger. Den friske tilnærmingen med fargerike diagrammer og illustrasjoner, kombinert med trinnvise forklaringer, gjør naturfagene lettere å forstå enn noensinne. Boka dekker de vesentlige temaene i naturfag på ungdomsskolen, men dekker også de sentrale emnene i biologi, kjemi og fysikk på videregående nivå.

Forfatter: Vorderman, Carol
Sider: 256
Oversetter: Holten, Marit; Widerberg, Jannicke; Kaldhol, Bjarte
Utgitt: 2016
Språk: Bokmål
Innbinding: Flexi
Format (h x b): 206 x 240 mm
Specifications
Item No. 9788231610427
Utgitt 2016
Format Flexi
Sjanger Hjelp barna med...
Tema Hjelp barna med...
    Loading
    Loading