This website uses cookies to enhance your experience.

Hjelp barna med studieteknikk (Bok)

Å etablere gode lærevaner er å hjelpe seg selv gjennom hele livet. Dette er boka som lærer deg å lære! "Det er kjedelig!" "Hjelp, jeg har prøve i morgen!" "Jeg skjønner det ikke!" Låter det kjent? Med denne lærer du å meste skolearbeidet eller studiene på en effektiv måte. Trinn for trinn tar boka
Price
kr 199,00 - kr 50,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Å etablere gode lærevaner er å hjelpe seg selv gjennom hele livet. Dette er boka som lærer deg å lære!

"Det er kjedelig!" "Hjelp, jeg har prøve i morgen!" "Jeg skjønner det ikke!" Låter det kjent? Med denne lærer du å meste skolearbeidet eller studiene på en effektiv måte. Trinn for trinn tar boka for seg planlegging, organisering, innlæringsteknikker, motivasjon, pugging og hvordan du takler uro og prestasjonsangst. Hvilken personlighetstype er du? Den samme teknikken fungerer ikke like bra for alle.

Her får du uansett tips om hvordan du gjør det uoverkommelige håndgripelig ved å sette opp delmål, skape avveksling i læringen og glede deg over framskritt i stedet for å deppe over fiaskoer som ennå ikke har skjedd. Her får du råd om hvordan du tar notater mer effektivt, finner og vurderer informasjon, leser raskere, forstår hva kravene er og besvarer spørsmålene riktig. Når du har lest denne boka, vil du merke at du får mer kontroll over hverdagen. Du vil bli mindre stresset og få mer selvtillit. Å lære seg å lære er en enorm fordel i dag, da de fleste jobber krever fortløpende tilegning av ny kunnskap.

Forfatter: Carol Vorderman
Sider: 256
Oversetter: Magnussen, Bjørnar og Henriksen, Leif
Utgitt: 2017
Språk: Norsk (bokmål)
Innbinding: Flexi
Format (h x b): 239 x 205 mm
Specifications
Item No. 9788231611943
Utgitt 2017
Format Flexi
Sjanger Hjelp barna med...
Tema Hjelp barna med...
    Loading
    Loading