This website uses cookies to enhance your experience.

Norsk Pop & Rock Leksikon - Jan Eggum

Alle med et snev av interesse for norsk musikk vil her kunne boltre seg i tørre fakta, listeplasseringer, spennende biografer, og de gode historier som har formet norsk musikkliv. Slå opp på bestemte artister om noe står uklart, eller foreta en frydefull reise gjennom pophistorien. Nostalgiske
Price
kr 199,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Alle med et snev av interesse for norsk musikk vil her kunne boltre seg i tørre fakta, listeplasseringer, spennende biografer, og de gode historier som har formet norsk musikkliv. Slå opp på bestemte artister om noe står uklart, eller foreta en frydefull reise gjennom pophistorien.

Nostalgiske historieleksjoner
Jan Eggum er initiativtakeren til leksikonet, og sammen med redaktør Siren Steen har han vært med å utvikle dette etterlengtede verket med et bredt sjangerspekter. Her finner vi artikler innen blant annet pop, rock, revy, slagersangere, folkemusikk, jazz, hip hop og black metal i skjønn forening.

Alle de viktigste artister og grupper er representert med lange og interessante artikler, og sammen med gode illustrasjoner skapes slik et unikt bilde av kjente og mindre kjente sider ved norsk musikkhistorie.

Det legges opp til nostalgiske tilbakeblikk og nødvendig oppdatering for den eldre garde, og til fine historietimer for de nysgjerrige nyfrelste.

Hvem er hvem?
Hvem er hvem og hva i norsk musikk, hvem spilte hva med hvem når, hvor og for hvor mange, hvor ble de av, hvem er de nå og hva blir det neste? Leksikonet sitter med mange av svarene og får beatene til å falle på plass.

Bidragsytere er bl.a Jan Eggum, Bård Ose, Willy B., Arvid Skancke-Knutsen, Øyvind Holen, Svend Erik Løken Larsen, Vidar Vanberg, Marta Breen, Trond Blom, Siren Steen, Eirik Kydland og Frode Øien.

Norsk pop- og rockleksikon er oppslagsverket alle musikkelskere har ventet på, og som gjør krav på sin rettmessige plass ved siden av enhver platesamling med respekt for seg selv.
Specifications
Item No. 9788292489093
Utgitt 2005
Format Innbundet
Sjanger Musikk
Tema Musikk
    Loading
    Loading