This website uses cookies to enhance your experience.

Styrketrening en komplett trinn-for-trinn-guide til en sterkere og sunnere kropp (Bok)

STYRKETRENING : EN KOMPLETT TRINN-FOR-TRINN-GUIDE TIL EN STERKERE OG SUNNERE KROPP AV WILLIAMS, LEN En personlig trener i bokform – enten målet er å få en mer definert muskulatur, å bli sterkere eller å bedre utholdenheten. Styrketrening er langt mer enn kroppsbygging, og stadig flere kvinner og
Price
kr 199,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
STYRKETRENING : EN KOMPLETT TRINN-FOR-TRINN-GUIDE TIL EN STERKERE OG SUNNERE KROPP
AV WILLIAMS, LEN

En personlig trener i bokform – enten målet er å få en mer definert muskulatur, å bli sterkere eller å bedre utholdenheten.
Styrketrening er langt mer enn kroppsbygging, og stadig flere kvinner og menn ser verdien av å holde kroppen i form. I denne boka gjennomgås 125 effektive øvelser trinn for trinn, med illustrasjoner som viser hvilke muskelgrupper som blir trent i hver øvelse. Et eget kapittel presenterer fleksible treningsprogrammer for menn og kvinner på alle nivåer, og til ulike formål, basert på bokas øvelser. I tillegg får du vite hvordan man bruker de ulike treningsapparatene og frivektene som er aktuelle på treningssentere og til hjemmebruk, hvordan man forbereder seg til trening, hva man bør spise, og hvordan man forebygger skader.

Forfatter: Williams, Len
Sider: 256
Oversetter: Værlien, Paul; Hansen, Bjørgulf (konsulent)
Utgitt: 2011
Språk: Bokmål
Innbinding: Heftet
Format (h x b): 242 x 202 mm
Specifications
Item No. 9788231602194
Utgitt 2011
Format Heftet
Sjanger Styrketrening
Tema Trening
    Loading
    Loading