This website uses cookies to enhance your experience.

7 Wonders Duel - Brettspill

7 Wonders Duel Brettspill minner på mange måter om det originale 7 Wonders, der du styrer en sivilisasjon gjennom tre tidsaldre, og skaffer kort som lar deg utvikle militæret eller vitenskap for å utvikle en sivilisasjon og bygge underverker. Forskjellen på Duel er, som navnet kanskje tilsier, at
Price
kr 299,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
7 Wonders Duel Brettspill minner på mange måter om det originale 7 Wonders, der du styrer en sivilisasjon gjennom tre tidsaldre, og skaffer kort som lar deg utvikle militæret eller vitenskap for å utvikle en sivilisasjon og bygge underverker.

Forskjellen på Duel er, som navnet kanskje tilsier, at dette er et spill for kun to spillere, der man ikke trekker kort på likt fra ulike hender med kort, men fra en bunke som ligger på bordet mellom spillerne på starten av hver runde.

Man vinner en runde i 7 Wonders Duel på en av tre forskjellige måter: Hver gang du trekker et militærkort så sender du styrkene dine et skritt nærmere motstanderens hovedstad. Hvis du når hovedstaden vinner du spillet umiddelbart. Du kan også vinne ved å få 6 av 7 vitenskapssymboler, eller dersom ingen av disse hendelsene inntreffer er det den med flest poeng på slutten av spillet som vinner.

• Antall spillere: 2
• Alder: 10+
• Spilletid: 30 minutter
• Språk: Norsk
Specifications
Item No. 6430018272085
Tema Familiespill
Aldersgruppe 10 år+
    Loading
    Loading