This website uses cookies to enhance your experience.

Dominion Intrigue - Brettspill

Frittstående utvidelse til Dominion! Noe er på gang. Kammerherren smiler til deg som om han har en hemmelighet, eller som om han tror du har en hemmelighet, eller som om du tror at han tror at du har en hemmelighet. Du er sikker på at det bedrives renkespill i gangene. I tillegg til dine egne
Price
kr 499,00 - kr 200,00 kr 299,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Frittstående utvidelse til Dominion!

Noe er på gang.
Kammerherren smiler til deg som om han har en hemmelighet, eller som om han tror du har en hemmelighet, eller som om du tror at han tror at du har en hemmelighet.
Du er sikker på at det bedrives renkespill i gangene. I tillegg til dine egne renker, selvsagt. En tjener mumler i forbifarten at "eggene ligger på tallerkenen". En kode? Du famler etter kodeboken din, før du innser at det bare er frokost det dreier seg om.

Glimrende. Alt går etter planen.
Dominion Intrigue er en selvstendig oppfølger til Dominion, som ble Årest Familiespill i Norge i 2010. Kortene i spillet kan kombineres med kortene i Dominion, eller benyttes som er frittstående spill. I Dominion Intrigue finner du kort som gir deg seierspoeng på nye måter, undersåtter som lar deg velge hva de skal gjøre fra gang til gang, og et vell av nye muligheter.

• Spill med inntil seks deltakere!
• Spillet er på norsk
• Kan spilles alene eller sammen med andre Dominion-spill.
• Nominert til Årets Familiespill 2011.
• Alder: fra 3 år
Specifications
Item No. 9788291241241
Tema Familiespill
Aldersgruppe 13 år+
    Loading
    Loading