This website uses cookies to enhance your experience.

Bilbane 60cm med 3 Biler og bane med Loop

Denne lastebilen som er en stuntbane til diecast biler, er portabel og kan enkelt fraktes hvor enn du måtte ønske for stunt-action. Lekesettet kommer med 3 diecast biler og du kan skyte ut bilene i den spektakulære rampen. Se bilene kjøre gjennom loopen i enorm fart før de hopper av gårde og ut i
Price
kr 299,00 - kr 101,00 kr 198,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Denne lastebilen som er en stuntbane til diecast biler, er portabel og kan enkelt fraktes hvor enn du måtte ønske for stunt-action. Lekesettet kommer med 3 diecast biler og du kan skyte ut bilene i den spektakulære rampen. Se bilene kjøre gjennom loopen i enorm fart før de hopper av gårde og ut i luften. Lander bilen på hjulene …?

Lastebilen kan frakte små lekebiler under panseret, i lasterommet eller på taket. Når det er tid for action, åpner du opp lastebilen og settet i gang sirkuset. Når lastebilen åpnes fungerer den som et parkeringshus for bilene dine og du har enkelt oversikt og kontroll. Dra spaken tilbake, plasser en bil i rampen og slipp spaken. Svitsj … bilen suser av gårde gjennom loopen og publikum måper. For et show!

Innhold:
• Stunt and Go lastebil
• 3 x diecast biler

Detaljer:
• Mål: L50 x B9,5 x H32 cm
• Alder: fra 3 år+
Specifications
Item No. 4892429208022
Tema Bilbaner
Aldersgruppe 3 år+
    Loading
    Loading