This website uses cookies to enhance your experience.

LEGO Stranger Things - Opp Ned (75810)

Bli med politisjef Jim Hopper, Joyce Byers, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson og Elleve når de utforsker det mystiske stedet Opp Ned og slåss mot Demogorgon for å redde Will Byers og verden. Dette er det ultimate LEGO® samlersettet for fans av Stranger Things, den prisbelønte, globale
Price
kr 2 299,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Bli med politisjef Jim Hopper, Joyce Byers, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson og Elleve når de utforsker det mystiske stedet Opp Ned og slåss mot Demogorgon for å redde Will Byers og verden. Dette er det ultimate LEGO® samlersettet for fans av Stranger Things, den prisbelønte, globale originalserien fra Netflix. Flytt Byers-familiens hus mellom virkelighetens verden og Opp Ned-verdenen. Med to sett med byggeinstruksjoner kan du bygge en av de to versjonene Stranger Things-huset om gangen, og du kan også dele byggeopplevelsen med venner og familien. Byers-husmodellen har mange autentiske detaljer, blant annet seriens velkjente stue med telefon og alfabetvegg med belysning. Med dette flotte settet kan du gjenskape historien om hvordan vennene finner svaret på det overnaturlige mysteriet som hjemsøker byen Hawkins i Indiana. Opp Ned-versjonen av modellen er helt lik versjonen fra virkelighetens verden, bortsett fra at den ser falleferdig ut med skumle slyngplanter og dystre farger, akkurat som i serien. Vis at du er fan av serien med en byggbar navneplate med klistremerke av Stranger Things-logoen og en minifigursokkel.

Fans av denne verdensberømte originalserien fra Netflix vil sette pris på de autentiske detaljene til LEGO® Stranger Things samlersettet 75810 Opp ned. Denne solide, klossebygde modellen kan ta form som et hus fra «virkelighetens verden» eller et hus fra Opp Ned-verdenen. De brukervennlige byggeinstruksjonene gjør dette til en flott byggeopplevelse for familie og venner. Huset til familien Byers inneholder Wills soverom, stue og spisestue. Opp Ned-versjonen av huset fra det alternative universet inneholder de samme rommene som modellen fra virkelighetens verden, men har det dystre og falleferdige utseendet med skumle slyngplanter som seriens fans vil kjenne igjen. Lekesettet inneholder åtte Stranger Things-figurer med hvert sitt tilbehør. Det er den perfekte gaven for fans av serien, som vil elske å kunne bygge og vise fram denne flotte modellen.

• Inneholder 2287 Legobiter. Passer fra 16 år+
Specifications
Item No. 75810
Tema LEGO Stranger Things
Aldersgruppe 16 år+
Merke LEGO
    Loading
    Loading