This website uses cookies to enhance your experience.

LaQ Byggesett - Basic 201 - 9 modeller, 350 deler

Basic 201 er et ideelt nybegynnersett for å utforske 3D-modeller med LaQ. Dette settet inneholder 350 deler som bruker alle de 7 grunnleggende typer LaQ-deler i 6 primære farger (gul, rød, blå, grønn, svart og hvit). Den inneholder et hefte med instruksjoner for å lage 9 modeller, inkludert LaQ
Price
kr 299,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Basic 201 er et ideelt nybegynnersett for å utforske 3D-modeller med LaQ. Dette settet inneholder 350 deler som bruker alle de 7 grunnleggende typer LaQ-deler i 6 primære farger (gul, rød, blå, grønn, svart og hvit). Den inneholder et hefte med instruksjoner for å lage 9 modeller, inkludert LaQ griperen som har fleksibel bevegelse.

Basic-samlingen er ideell både for nybegynnere og avanserte LaQ-byggere. Hvert sett leveres med instruksjonsveiledninger for å bygge forskjellige modeller, og har forskjellige mengder av de 12 LaQ-fargene i hvert sett.

Hva er LaQ?
LaQ er en prisbelønnet, innovativ og kreativ konstruksjonsleke som er designet og produsert i Japan. Enkel design og høy kvalitet tilbyr uendelige muligheter til å bygge figurer fra kun 7 forskjellige deler (2 basis deler og 5 koblingsdeler).

Delene kommer i 12 forskjellige farger. Delene lager en Klikk! lyd når de trykkes på plass og tas fra hverandre. Lyden hjelper barna med å vite når delen er festet sammen riktig, og bidrar til at de holder konsentrasjonen gjennom byggingen.

LaQ konstruksjonsleker er bra for barn – de er med på å utvikle barnets:
• Kreativitet og uttrykk
• Sosial utvikling
• Logisk tenkning og problemløsning
• Konsentrasjon og utholdenhet
• Fin motorferdighet og fingerferdighet
Specifications
Item No. 4952907001238
Aldersgruppe 5 år+
Merke LaQ
    Loading
    Loading