This website uses cookies to enhance your experience.

LaQ Byggesett - Basic 401 - 22 modeller, 650 deler

Basic 401 er et ideelt sett for nybegynnere til å utvikle større og mer avanserte 3D-modeller med LaQ. Dette settet inneholder 650 deler som bruker alle de 7 grunnleggende typer LaQ-deler i 6 primære farger (gul, rød, blå, grønn, svart og hvit). Det inneholder et hefte med instruksjoner for å lage
Price
kr 499,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Basic 401 er et ideelt sett for nybegynnere til å utvikle større og mer avanserte 3D-modeller med LaQ. Dette settet inneholder 650 deler som bruker alle de 7 grunnleggende typer LaQ-deler i 6 primære farger (gul, rød, blå, grønn, svart og hvit). Det inneholder et hefte med instruksjoner for å lage 15 modeller, inkludert en sommerfugl, fleksibel slange, pariserhjul, hummer og piratskip.

Basic-samlingen er ideell både for nybegynnere og avanserte LaQ-byggere. Hvert sett leveres med instruksjonsveiledninger for å bygge forskjellige modeller, og har forskjellige mengder av de 12 LaQ-fargene i hvert sett.

Hva er LaQ?
LaQ er en prisbelønnet, innovativ og kreativ konstruksjonsleke som er designet og produsert i Japan. Enkel design og høy kvalitet tilbyr uendelige muligheter til å bygge figurer fra kun 7 forskjellige deler (2 basis deler og 5 koblingsdeler).

Delene kommer i 12 forskjellige farger. Delene lager en Klikk! lyd når de trykkes på plass og tas fra hverandre. Lyden hjelper barna med å vite når delen er festet sammen riktig, og bidrar til at de holder konsentrasjonen gjennom byggingen.

LaQ konstruksjonsleker er bra for barn – de er med på å utvikle barnets:
• Kreativitet og uttrykk
• Sosial utvikling
• Logisk tenkning og problemløsning
• Konsentrasjon og utholdenhet
• Fin motorferdighet og fingerferdighet
Specifications
Item No. 4952907004550
Aldersgruppe 5 år+
Merke LaQ
    Loading
    Loading