This website uses cookies to enhance your experience.

LaQ Byggesett - Basic 511 - 12 modeller, 650 deler

Basic 511 er et flott introduksjonssett til å bruke de spesielle Hamacron-hjuldelene. Dette settet inkluderer 650 deler i 6 primære farger (gul, rød, blå, grønn, svart og hvit), samt 30 spesielle Hamacron deler. De spesielle Hamacron-delene (store hjul + aksler, minihjul + aksler) muliggjør et
Price
kr 599,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Basic 511 er et flott introduksjonssett til å bruke de spesielle Hamacron-hjuldelene. Dette settet inkluderer 650 deler i 6 primære farger (gul, rød, blå, grønn, svart og hvit), samt 30 spesielle Hamacron deler. De spesielle Hamacron-delene (store hjul + aksler, minihjul + aksler) muliggjør et bredere spekter av bevegelse og avanserte byggteknikker. Dette settet inneholder også en praktisk plastisk oppbevaringseske. Den inneholder en instruksjonsguide for å lage 12 modeller, inkludert en dumper, spinnkarusell og Hamadroid.

Basic-samlingen er ideell både for nybegynnere og avanserte LaQ-byggere. Hvert sett leveres med instruksjonsveiledninger for å bygge forskjellige modeller, og har forskjellige mengder av de 12 LaQ-fargene i hvert sett.

Hva er LaQ?
LaQ er en prisbelønnet, innovativ og kreativ konstruksjonsleke som er designet og produsert i Japan. Enkel design og høy kvalitet tilbyr uendelige muligheter til å bygge figurer fra kun 7 forskjellige deler (2 basis deler og 5 koblingsdeler).

Delene kommer i 12 forskjellige farger. Delene lager en Klikk! lyd når de trykkes på plass og tas fra hverandre. Lyden hjelper barna med å vite når delen er festet sammen riktig, og bidrar til at de holder konsentrasjonen gjennom byggingen.

LaQ konstruksjonsleker er bra for barn – de er med på å utvikle barnets:
• Kreativitet og uttrykk
• Sosial utvikling
• Logisk tenkning og problemløsning
• Konsentrasjon og utholdenhet
• Fin motorferdighet og fingerferdighet
Specifications
Item No. 4952907001955
Aldersgruppe 5 år+
Merke LaQ
    Loading
    Loading