This website uses cookies to enhance your experience.

Hama Midi Gaveeske - Fairytale - 4000 perler

Hama Midi Gaveeske Fairytale er til din indre prinsesse. Settet er nemlig et rent eventyr av prinsesser, hennes venner og en krone til deg selv. Du må bare lage det hele i perler og la eventyret begynne. Mens du skaper karakterene dine, kan det være at eventyret så smått begynner å forme seg i hodet
Price
kr 199,00 - kr 40,00 kr 159,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Hama Midi Gaveeske Fairytale er til din indre prinsesse. Settet er nemlig et rent eventyr av prinsesser, hennes venner og en krone til deg selv. Du må bare lage det hele i perler og la eventyret begynne. Mens du skaper karakterene dine, kan det være at eventyret så smått begynner å forme seg i hodet ditt. Det er ingenting som kan få inspirasjonen til å fly av sted som kreativitet og lek. Gaveesken er også perfekt til jenter i alderen 5-99 år, som elsker dyr og prinsessekroner. De ter nemlig to av hovedingrediensene i de fine designene.

I gaveesken får du 4 flotte design. Det er en flott prinsesse med kroner, sløyfer og bølgende hår, i sin søte kjole med pyntede sko på føttene. Hennes to venner, en sommerfugl og en hundevalp, har begge på seg halsbånd og krone, så man kan se at de tilhører prinsessen. Det fjerde og siste designet er til deg. Det er nemlig en flott krone som du selv kan ha på hodet, så du også kan bli kongelig.

Utover det inneholder esken også to samleplater til å lage perleplatene på. Stiftplatene kan enkelt settes sammen og tas fra hverandre. De kan også settes sammen med dine andre samleplater, så du kan lage store kreasjoner. Det er også to perleføtter, så hunden kan stå oppreist, en snor til krona di, en veiledning og et strykeark. Det er selvfølgelig også et motivark, der du finner de flotte designene. Og hva er en Hama gaveeske uten perler? I denne pakken får du hele 4000 perler. Det gjør at du kan lage alle kreasjonene til ditt neste eventyr.
Specifications
Item No. 3-3146
Tema Perlesett
Aldersgruppe 5 år+
    Loading
    Loading