This website uses cookies to enhance your experience.

Sminkekoffert - Shimmer N Sparkle Instaglam Koffert

Pynt deg selv, pynt verden! Med alt i ett-kosmetikkpungen Shimmer N Sparkle InstaGlam! Nå kan din lille sminkeglade jente bli en ekte makeup-artist! Alt i ett-sminkepungen Shimmer and Sparkle er et lekesett for barn med ordentlig sminke, som oppmuntrer til fantasifull og kreativ lek. Alt i
Price
kr 399,00 - kr 50,00 kr 349,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Pynt deg selv, pynt verden! Med alt i ett-kosmetikkpungen Shimmer N Sparkle InstaGlam! Nå kan din lille sminkeglade jente bli en ekte makeup-artist! Alt i ett-sminkepungen Shimmer and Sparkle er et lekesett for barn med ordentlig sminke, som oppmuntrer til fantasifull og kreativ lek.
Alt i ett-sminkepungen Shimmer and Sparkle inneholder ordentlig sminke og speil, så barn kan skape sin egen skjønnhetsstil! Inneholder over 16 moteriktige og matchende makepufarger, skapt for å lage perfekte på-farten-stiler: Inneholder 6 x øyenskygger, 4 x rouge, 4 x leppefarger, 1 lipgloss, 4 x leppestifter, 1 x neglelakk, løsnegler, negleklistremerker, neglefil og tåskillere. Settet inneholder også sminkekoster og applikatorer, så du kan påføre sminken som en proff! Lukk sminkepungen og bruk bærehåndtaket til å ta den med overalt, slik at du er klar til å skinne når som helst. Pungen kan brukes som oppbevaring hjemme til alle sminke- og skjønnhetstingene dine. Settet inneholder også Shimmer and Sparkle-klistremerker så du kan pynte både sekken din og deg selv! Dette kosmetikk-lekesettet lager ikke flekker, kan lett vaskes av og er giftfritt.

Inneholder:
1 x sminkepung
6 x øyenskygger
4 x rouge
4 x leppefarger
1 x lipgloss
4 x leppestift
1 x neglelakk
1 x ark med klistremerker til pungen
Løsnegler
Negleklistremerker
Neglefil
Tåskillere

Alder 8+
Specifications
Item No. 5029736073121
Tema Smykker, Sminke & Hår
Aldersgruppe 8 år+
    Loading
    Loading