This website uses cookies to enhance your experience.

Qin - Brettspill

I Qin Brettspill kontrollerer du og utvider provinser, og streber etter å fylle spillbrettet med dine pagoda'er. Spillet passer utmerket både for familier og voksne som ellers ikke spiller så ofte. Spillereglene består av et dobbeltsidig ark, og lar seg raskt læres for nye spillere. Et spill tar
Price
kr 449,00 - kr 150,00 kr 299,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I Qin Brettspill kontrollerer du og utvider provinser, og streber etter å fylle spillbrettet med dine pagoda'er.

Spillet passer utmerket både for familier og voksne som ellers ikke spiller så ofte. Spillereglene består av et dobbeltsidig ark, og lar seg raskt læres for nye spillere. Et spill tar normalt rundt 30 minutter å fullføre.

Spillerne bygger Kinas landsbygd ved å plassere spillbrikker på spillbrettet. Brikkene kan plasseres akkurat som man selv ønsker, forutsatt at de er i kontakt med tidligere spilleres brikker. Poenget med spillet er å lage et så stort område som mulig med sine farger, og kontrollere dem ved å plassere ut pagoda'er. Den første spilleren som får ut alle sine pagoda'er på spillbrettet vinner. Men det høres enklere ut enn det er: Områder kan tas over og dine pagoda'er kan byttes med andre spillere.

• Antall spillere: 2-4
• Alder: 8+
• Spilletid: 30 minutter
• Språk: Norsk
Specifications
Item No. 6430018272450
Tema Familiespill
Aldersgruppe 8 år+
    Loading
    Loading