This website uses cookies to enhance your experience.

Bestway H2OGO! Badeland

Forvandle hagen til et vannland for barnet ditt til sommeren! Den oppblåsbare vannparken er laget i et holdbart, testet materiale, og blåses opp på mindre enn to minutter takket være luftpumpen som følger med. Et nett er tilgjengelig oppsatt, dessuten rundt vannparkens høyeste punkt for øket
Price
kr 4 995,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Forvandle hagen til et vannland for barnet ditt til sommeren! Den oppblåsbare vannparken er laget i et holdbart, testet materiale, og blåses opp på mindre enn to minutter takket være luftpumpen som følger med. Et nett er tilgjengelig oppsatt, dessuten rundt vannparkens høyeste punkt for øket sikkerhet og på vannparkens ene side for smidig skooppbevaring.

En klatrevegg med fire håndtak og seks fotstøtter, en fontene og et stort lekeområde i bassenget tilbyr mange morsomme aktiviteter. Den svingende rutsjebanen har en stabil konstruksjon, noe som gjør hver tur sikker, men også slik at barnet ditt kan konkurrere med vennene sine. Samtidig er risikoen der for at det tilbys en forfriskende dusj fra vannbøtten som tipper helt uforventet over eller fra den integrerte vannpistolen på veien ned. Alt vann i rutsjebanen gjør de ekstra kjappe og morsomme.

Et ordentlig reparasjonskit, vannslange, bakkefeste og oppbevaringsveske inngår.

Spesifikasjoner
• Materiale: pvc
• Størrelse: 505 x 340 x 265 cm (L x B x H)
Specifications
Item No. 53305
Tema Vannsklier & Vannbaner
Merke Bestway
Standard Oppblåsbare
    Loading
    Loading