This website uses cookies to enhance your experience.

Catan Grunnspillet - Brettspill

Item No. 127058
Catan Brettspill. Grunnspillet (Hovedspillet) er det første spillet du kjøper i serien, og kan deretter bygge på med utvidelsene. Se for deg selv i oppdagelsenes tidsalder. Skipet ditt har omsider ankommet kysten til en uutforsket øy - og navnet dens skal være Catan! Men du er ikke den eneste
Price
kr 449,00 - kr 160,00 kr 289,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Catan Brettspill. Grunnspillet (Hovedspillet) er det første spillet du kjøper i serien, og kan deretter bygge på med utvidelsene.

Se for deg selv i oppdagelsenes tidsalder. Skipet ditt har omsider ankommet kysten til en uutforsket øy - og navnet dens skal være Catan! Men du er ikke den eneste oppdageren. Andre fryktløse sjøfarere har også ankommet kysten til Catan. Kappløpet om å bosette øya er i gang!

Kvinnene og mennene på ekspedisjonen din bygger de første to bosetningene. Heldigvis er landet rikt på naturressurser. Du bygger veier og nye bosetninger som til slutt utvikler seg til å bli byer. Vil du lykkes med å få herredømme over Catan? Handel dominerer. Noen ressurser har du overflod av, men andre er det lite av. Jern for ull, stein for tømmer - du handler basert på hva du trenger for de nåværende byggeprosjektene dine. Vær strategisk! Hvis du bosetter deg på riktig sted og håndterer ressursene dine korrekt vil oddsen være stor for at du står igjen som vinner på slutten av spillet.

• Antall spillere: 3-4
• Alder: 10+
• Spilletid: 45-90 minutter
• Språk: Norsk
Specifications
Item No. 6430018274041
Tema Familiespill
Aldersgruppe 10 år+
    Loading
    Loading