This website uses cookies to enhance your experience.

Escape Room med 4 rom - Norsk versjon - Årets Spill 2019

Item No. 163366
Escape Room Brettspill (Norsk utgave) er kåret til "Årets spill 2017" i Norge. Spillet inneholder 4 spennende Escape Rooms, og du har 60 minutter å unnslippe hvert scenario. I dette spillet vil du kunne ta og føle på spenningen som følger med et ekte Escape Room. Som i et ekte Escape Room er du
Price
kr 449,00 - kr 114,00 kr 335,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Escape Room Brettspill (Norsk utgave) er kåret til "Årets spill 2017" i Norge. Spillet inneholder 4 spennende Escape Rooms, og du har 60 minutter å unnslippe hvert scenario.

I dette spillet vil du kunne ta og føle på spenningen som følger med et ekte Escape Room. Som i et ekte Escape Room er du "innelåst" i spillet og målet er å finne kodene for å unnslippe i løpe av 60 minutter ved å løse gåter og oppgaver.

Spillet inneholder 4 forskjellige eventyr/scenarioer, og hvert eventyr har tre deler. I hver del må du finne koden bestående av fire nøkler som du setter inn i den medfølgende Chrono Dekoderen. Finn tre korrekte koder i løpet av 60 minutter for å vinne spillet. Dere vinner og taper sammen...

Dere starter spillet ved å åpne en konvolutt og leser introduksjonen til mysteriet. Løsningen på mysteriet er selvforklarende. I konvolutten finner du nødvendige hint for å finne de manglende bitene av puslespillet. I hver runde utforsker dere et element i rommet på brettet. Søk etter en eller flere hint som kan hjelpe dere med oppgaven. Er dere klare for utfordringen?

Antall spillere: 3-5
Alder: 16+
Spilletid: 60 minutter
Språk: Norsk
Specifications
Item No. 8714649007116
Tema Partyspill
Aldersgruppe 16 år+
    Loading
    Loading