This website uses cookies to enhance your experience.

Dokmus - Brettspill

Item No. 127047
I Dokmus Brettspill er målet ditt å lede en ekspedisjon til øya Dokmus. Øya utgjøres av åtte dobbeltsidige landskapsbrett. Under oppsettet velger du tilfeldig hvilken side av hvert landskapsbrett som er synlig, og legger dem i et 3x3 rutenett, slik at den midterste plassen er tom. Øya er bevoktet av
Price
kr 299,00 - kr 100,00 kr 199,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I Dokmus Brettspill er målet ditt å lede en ekspedisjon til øya Dokmus.

Øya utgjøres av åtte dobbeltsidige landskapsbrett. Under oppsettet velger du tilfeldig hvilken side av hvert landskapsbrett som er synlig, og legger dem i et 3x3 rutenett, slik at den midterste plassen er tom.

Øya er bevoktet av fem Guardians, som er representert ved Guardian-kort. Hver runde spilles Guardian-kort ned på bordet, slik at hver spiller for hjelp av en Guardian. Guardian-kortene kan bestemme tur-rekkefølgen og de gir deg spesielle krefter. Med dem kan du flytte og rotere, flytte tokens eller få førstespiller markøren for neste runde.

På din tur har du tre tokens du kan bruke. Du bruker tokens for å spre din innflytelse ved å plassere dem på landskapsbrikkene. Du kan også bruke tokens for å kunne krysse vann eller skoger. Eller du kan ofre dem i en vulkan. På slutten av spillet får du seierspoeng for oppdagede templer og ruiner på kartet, og ofrede tokens.

Landskapet endres hele tiden basert på spillernes handlinger, noe som gjør Dokmus til et dynamisk, raskt spill. Så velg din Guardian, og ta de rette offer til fordel for Dokmus!

• Antall spillere: 2-4
• Alder: 10+
• Spilletid: 20-40 minutter
• Språk: Engelsk
Specifications
Item No. 6430018270562
Tema Familiespill
Aldersgruppe 10 år+
    Loading
    Loading