This website uses cookies to enhance your experience.

3,2,1 Skyldig - Brettspill

Item No. 127273
3, 2, 1 Skyldig Kortspill er det nådeløst ærlige selskapsspillet! Hvem av spillerne rundt bordet er mest barnslig? Hvem har løpt fra en regning? Hvem er mest tålmodig? Hvem har løyet for å få en jobb? I dette spillet skal du ta stilling til disse og hundrevis av andre påstander. her finner du en god
Price
kr 499,00 - kr 250,00 kr 249,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
3, 2, 1 Skyldig Kortspill er det nådeløst ærlige selskapsspillet!

Hvem av spillerne rundt bordet er mest barnslig? Hvem har løpt fra en regning? Hvem er mest tålmodig? Hvem har løyet for å få en jobb?

I dette spillet skal du ta stilling til disse og hundrevis av andre påstander. her finner du en god blanding av pinlige, drøye, fleipete og seriøse påstander om livsstil, økonomi, sex, holdninger, drømmer og fantasier. Vær forberedt på å bli kjent med deg selv og medspillerne på en helt annen måte enn du er vant til. Vær også forberedt på avsløringer!

Det er mulig å droppe de drøyeste spørsmålene, alt avhenger av hvem du spiller med, men det er når de er med at du får de mest uforglemmelige spillopplevelsene! Hvem vil vel ikke vite hvem som er mest troende til å sovne under akten, som har vært nærmest å dø i en ulykke eller fantasert om svigermor?

Tør du spille? Tør du la være? Grip denne muligheten til å bli enda bedre kjent.

• Antall spillere: 3-15
• Alder: 18+
• Spilletid: 30 minutter
• Språk: Norsk
Specifications
Item No. 7072611000819
Tema Familiespill
Aldersgruppe 18 år+
    Loading
    Loading