This website uses cookies to enhance your experience.

Den Evige Ilden - Brettspill

Den Evige Ilden er et strategispill som er bygd rundt den tredje boka i Ken Follets Kingsbridge-trilogi (også kjent for «Stormenes tid» og «I all evighet»). England, 1558. I Kingsbridge vokter fortsatt den ærverdige katedralen over byen. Men Europa herjes av stridighetene mellom katolikker og
Price
kr 449,00 - kr 250,00 kr 199,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den Evige Ilden er et strategispill som er bygd rundt den tredje boka i Ken Follets Kingsbridge-trilogi (også kjent for «Stormenes tid» og «I all evighet»).

England, 1558. I Kingsbridge vokter fortsatt den ærverdige katedralen over byen. Men Europa herjes av stridighetene mellom katolikker og protestanter. Samtidig er England, Frankrike, Spania og Nederlandene alle involvert i kampen om makt og innflytelse. Spillerne er overhoder for hver sin mektige familie og målet er å lykkes i forretningslivet. Du skal knytte forbindelser til innflytelsesrike personer fra alle deler av samfunnet; du finner dem både innen religion, politikk og økonomi. Dessuten må du bygge handelshus for å kunne selge varer.

I romanen vender Ken Follett tilbake til åstedet for suksessromanene Stormenes tid og I all evighet, i en storslått, episk historie om det turbulente 1500-tallet. Religiøse stridigheter og kampen om Englands trone står sentralt, og mange mener Maria Stuart er den rettmessige arvingen til tronen. Elizabeth 1. ser seg nødt til å opprette landets første etterretningstjeneste, som skal advare mot sammensvergelser og attentatplaner.

• Antall spillere: 2-4
• Alder: 12+
• Spilletid: 90-120 minutter
• Språk: Norsk
Specifications
Item No. 7072611000642
Tema Familiespill
Aldersgruppe 12 år+
    Loading
    Loading