This website uses cookies to enhance your experience.

Helgelandsspillet - Brettspill

Et morsomt familiespill for Helgelands-regionen, sponset av lokale bedrifter og solgt av lokale lag og foreninger. 40 lokale bedrifter har hjulpet til å gjøre Helgelandsspillet til en virkelighet. Du finner dem alle i spillet, hvor du kan kjøpe og selge aksjer i dem. Spillet er et vakkert stykke
Price
kr 599,00 - kr 400,00 kr 199,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Et morsomt familiespill for Helgelands-regionen, sponset av lokale bedrifter og solgt av lokale lag og foreninger.

40 lokale bedrifter har hjulpet til å gjøre Helgelandsspillet til en virkelighet. Du finner dem alle i spillet, hvor du kan kjøpe og selge aksjer i dem. Spillet er et vakkert stykke håndtverk, designet av en dyktig nordnorsk illustratør, og trykket hos et av verdens mest erfarne brettspilltrykkerier.
Bli rik på lokale selskaper

Invester i 40 Helgelandsbedrifter. Handle med dine motspillere og forsøk å samle flest mulig aksjer i samme farge, så du virkelig kan tjene store penger når motspillerne kommer på besøk.
Prøv lykken på sjansekort og børsen

Sjansekort kan snu spillet i uventede retninger – med en god latter på kjøpet. Børskort kan snu hele aksjemarkedet på hodet.

Spesialaksjer
Fire av Helgelands mest populære overnattingssteder blir å finne på brettet som spesialaksjer med en helt spesiell funksjon.

• Alder: 8+
Specifications
Item No. Helgelandsspillet
Tema Familiespill
Aldersgruppe 8 år+
    Loading
    Loading