This website uses cookies to enhance your experience.

Monopoly - Standardutgaven Med Nye Spillbrikker

Monopol Brettspill er det klassiske spillet om rikdom og eiendommer. Dette er spillet som er så populært at det eies av flere millioner familier over hele verden. Nå kan du unne deg denne helt spesielle utgaven av verdens mest berømte spill og la dine mest fantastiske drømmer bli til virkelighet.
Price
kr 399,00 - kr 50,00 kr 349,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Monopol Brettspill er det klassiske spillet om rikdom og eiendommer.

Dette er spillet som er så populært at det eies av flere millioner familier over hele verden. Nå kan du unne deg denne helt spesielle utgaven av verdens mest berømte spill og la dine mest fantastiske drømmer bli til virkelighet.

Begynn spillet fra det berømte START-feltet, kjøp eiendommer og bygg hus og hoteller på dem. Ikke glem å kreve inn leie fra dem som lander på eiendommene dine, samt å motta 4000 kroner når du passerer START. Spekuler klokt, invester smart og inngå lure avtaler. Selv om lykken skulle vende, kan du fremdeles komme deg opp igjen ved å pantsette eiendommer og gjøre avtaler med de andre spillerne.

Har du de egenskapene siom behøves for å kunne få så mye penger at du til slutt eier alt? Om du ender opp med monopol, ja, da vinner du MONOPOL!

• Antall spillere: 2-8
• Alder: 8+
• Spilletid: 180 minutter
• Spillet er på norsk
Specifications
Item No. 5010993414376
Tema Klassikere
Aldersgruppe 8 år+
    Loading
    Loading