This website uses cookies to enhance your experience.

Mr Jack - Brettspill

Året er 1888, og byen er London. Natten har senket seg over de mørke smugene. Deduksjonsspill for to spillere om jakten på Jack the Ripper. En av spillerne vet hvem av de åtte personene i spillet som er Jack the Ripper, og skal få denne ut av Whitechapel (dvs. ut av spillebrettet). Personene i
Price
kr 349,00 - kr 70,00 kr 279,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Året er 1888, og byen er London. Natten har senket seg over de mørke smugene.

Deduksjonsspill for to spillere om jakten på Jack the Ripper. En av spillerne vet hvem av de åtte personene i spillet som er Jack the Ripper, og skal få denne ut av Whitechapel (dvs. ut av spillebrettet).

Personene i spillet har alle spesielle egenskaper, og Jack the Ripper-spilleren må i slutten av hver runde angi for den andre spilleren om Jack the Ripper (under sin hemmelige identitet) befinner seg i nærheten av et gatelys eller ikke. På den måten kan den andre spilleren langsomt eliminere seg frem til hvem som er Jack the Ripper. Men er spilleren rask nok?

Jack the Ripper beveger seg i skyggene. De dyktigste etterforskerne i gasslyktenes tidsalder har kommet for å fange Jack, før han utnytter mørket til å unnslippe for godt.

• Antall spillere: 2
• Alder: 9+
• Spilletid: 30 minutter
• Språk: Norsk
Specifications
Item No. 7612577001064
Tema Familiespill
Aldersgruppe 9 år+
    Loading
    Loading