This website uses cookies to enhance your experience.

Justin Bieber - My Worlds

Moderne, fengende R&B-pop fra følsom hjerteknuser. Justin Bieber (født i 1994) ble noe av en YouTube-sensasjon i 2007, med dusinvis av hjemmelagede videoer hvor han tolket låter av folk som Usher, Ne-Yo og Stevie Wonder. Nettopp Usher tok etter hvert notis av Bieber, og vant kampen om signering av
Price
kr 99,00 - kr 89,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Moderne, fengende R&B-pop fra følsom hjerteknuser. Justin Bieber (født i 1994) ble noe av en YouTube-sensasjon i 2007, med dusinvis av hjemmelagede videoer hvor han tolket låter av folk som Usher, Ne-Yo og Stevie Wonder. Nettopp Usher tok etter hvert notis av Bieber, og vant kampen om signering av unggutten i hard konkurranse med Justin Timberlake. På denne internasjonale utgivelsen samles låtene fra den todelte amerikanske debuten bestående av My World og My World 2.0.


Singlen "Baby" er skrevet av Bieber selv i samarbeid med The-Dream og har Ludacris på gjestevers, mens han på "Eenie Meenie" har fått med seg Sean Kingston. Ung kjærlighet står ofte på agendaen, som på "One Time", men Bieber tar også for seg oppvekst ("Down To Earth") og den nervepirrende første skoledansen ("First Dance", med Usher på gjestevokal). "Love Me" er en bearbeidet versjon av The Cardigans' "Lovefool", kjent fra filmmusikken til Romeo & Julie.


 


Blant låtskriverne og produsentene finner vi Usher, L.A. Reid, "Tricky" Stewart (Beyoncé, Britney, Rihanna), Christina Milian, Johnta Austin (Mariah Carey, Chris Brown) og Benny Blanco (Katy Perry, Kesha).


 


Sporliste


01. One Time
02. Favorite Girl
03. Down To Earth
04. Bigger
05. One Less Lonely Girl
06. First Dance
07. Love Me
08. Common Denominator
09. Baby
10. Somebody To Love
11. Stuck In The Moment
12. U Smile
13. Runaway Love
14. Never Let You Go
15. Overboard
16. Eenie Meenie
17. Up
18. That Should Be Me

Specifications
Item No. 2735529
Utgitt 2010
Format CD
Sjanger Pop
    Loading
    Loading