This website uses cookies to enhance your experience.

Birdman (DVD)

Birdman vant fire Oscar-priser i 2015, inkludert for beste film og beste regi. Alejandro G. Iñárritus svarte komedie er rett og slett en unik filmopplevelse - vittig, varm, bisarr og oppfinnsom, med forbløffende teknikk og et fabelaktig ensemble ledet av Michael Keaton, Edward Norton, Emma Stone og
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Birdman vant fire Oscar-priser i 2015, inkludert for beste film og beste regi. Alejandro G. Iñárritus svarte komedie er rett og slett en unik filmopplevelse - vittig, varm, bisarr og oppfinnsom, med forbløffende teknikk og et fabelaktig ensemble ledet av Michael Keaton, Edward Norton, Emma Stone og Naomi Watts.Riggan Thomson (Keaton) forsøker å gjenopplive sin døende karriere ved å satse alt på et ambisiøst Broadway-stykke. På mange måter er det et dumdristig trekk, men den tidligere filmhelten har store forhåpninger om at denne satsningen vil legitimere ham som kunstner og bevise for alle - inkludert ham selv - at hans Hollywood-glansdager enda ikke er omme.


 


Når Riggans store premierekveld nærmer seg, skader hovedrolleinnehaveren seg stygt og må skiftes ut. Etter forslag fra skuespilleren Lesley (Watts) og på oppfordring av sin beste venn og produsent Jake (Zach Galifianakis), ansetter Riggan motvillig Mike Shiner (Norton) - en løs kanon som er garantert å selge billetter og med potensiale til å løfte anmeldelsene.


 


Mens han forbereder seg for scenedebuten, må Riggan forholde seg til kjæresten og medskuespilleren Laura (Andrea Riseborough), datteren Sam (Stone) og ekskona Sylvia (Amy Ryan) som kommer innom titt og ofte.

Specifications
Item No. FP90162267
Utgitt 01.06.2015
Format DVD
Sjanger Dramakomedie
Aldersgrense 11 år
Spilletid 1 t 54 min
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk
    Loading
    Loading