This website uses cookies to enhance your experience.

Bodum Java Presskanne & To Go Cup

Bodum har laget presskanner helt siden 1950-tallet. Kannen er laget i borosilikatglass, noe som gjør at kaffen holder seg varmere lengre. Når man brygger kaffe med en presskanne beholdes smaken og aromaen bedre fra bønnene. Fyll presskannen med malte kaffebønner og varmt vann, vent noen minutter,
Price
kr 449,00 - kr 170,00 kr 279,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Bodum har laget presskanner helt siden 1950-tallet. Kannen er laget i borosilikatglass, noe som gjør at kaffen holder seg varmere lengre.

Når man brygger kaffe med en presskanne beholdes smaken og aromaen bedre fra bønnene.

Fyll presskannen med malte kaffebønner og varmt vann, vent noen minutter, så presser du stempelet langsomt ned mot bunnen, etterpå er det bare å nyte din kopp med kaffe.

Bodum travel mug 35 cl plast er perfekt å ha med seg når man er på farten! Koppen er laget av plast, gummi og silikon og har en størrelse som gjør at den passer perfekt til alle slags aktiviteter. Denne take away-koppen lar deg drikke morgenkaffen din på farten på en like luksuriøs måte som om du satt hjemme med en kopp. Silikonbåndet rundt koppen beskytter fingrene dine og gir deg et solid grep rundt koppen.
Specifications
Item No. K1908-01
Tema Presskanner
Merke Bodum
Se alt av Bodum
    Loading
    Loading