This website uses cookies to enhance your experience.

Krigsmaskiner - Verdens Beste Krigsmaskiner Gjennom 100 År (Bok)

Stridsvogner, jagerfly, ubåter, krigsskip, bombefly,verdens beste krigsmaskiner gjennom 100 år. Fra midten av 1800-tallet begynte en utvikling av våpen og krigsmaskiner verden aldri tidligere hadde sett maken til. Ny teknologi gjordet mulig å lage gevær, maskingevær og kanoner som var langt mer
Price
kr 199,00 - kr 50,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Stridsvogner, jagerfly, ubåter, krigsskip, bombefly,verdens beste krigsmaskiner gjennom 100 år.

Fra midten av 1800-tallet begynte en utvikling av våpen og krigsmaskiner verden aldri tidligere hadde sett maken til. Ny teknologi gjordet mulig å lage gevær, maskingevær og kanoner som var langt mer dødelige enn sine forgjengere. Da bilen og flyet ble oppfunnet tok denne utviklingen av i en retningen som gjorde at vi fikk en serie nye krigsmaskiner som gjorde slagmarken enda farligere og mer utslettende enn noen gang.

Jagerfly, bombefly, stridsvogner og enorme slagskip møttes til kamp over hele kloden. Den videre utviklingen har preget krigene i det 20.- og 21.-århundre og partene søker hele tiden å lage enda bedre og mer utslettende våpen. Krigsmaskiner gir en full oversikt over de aller beste krigsmaskinene som er laget helt frem til i dag.

• Henning Kolstad (Oversetter)
• Per Erik Olsen (Oversetter)
• Per Erik Olsen (Redaktør)
Specifications
Item No. 9788292938485
Utgitt 2015
Format Innbundet
Sjanger Militær historie
Tema Krigshistorie
    Loading
    Loading