This website uses cookies to enhance your experience.

Amandas Gåte (Isabel Allende)

«Amandas gåte» handler om en fryktløs kvinne som med alle midler forsvarer det hun elsker, og om familiens livreddende kraft. Hun er en selvstendig, lynskarp, men også egenrådig og sta tenåring. Selv om Amanda Martíne og moren er ulike som natt og dag, er båndet mellom dem uslitelig. Da er serie
Price
kr 199,00 - kr 120,00 kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
«Amandas gåte» handler om en fryktløs kvinne som med alle midler forsvarer det hun elsker, og om familiens livreddende kraft.


Hun er en selvstendig, lynskarp, men også egenrådig og sta tenåring. Selv om Amanda Martíne og moren er ulike som natt og dag, er båndet mellom dem uslitelig. Da er serie morbide drap finner sted i hjembyen San Francisco, begynner Amanda å etterforske sakene, med hjelp av morfaren og internettvenner fra hele verden. Plutselig forsvinner moren sporløst, og Amandas hobby blir blodig alvorlig. Til slutt hviler det på hennes unge skuldre å redde morens liv.«Amandas gåte» er en bok for lesere av spenningsbøker og for alle Allende-elskere: solid underholdning og store familiedramaer. Boken gikk rett inn på førsteplass på bestselgerlistene i Spania og Latin-Amerika!

Specifications
Item No. 9788242158956
Utgitt 2013
Format Lydbok-CD
Sjanger Roman
Antall disker 12
    Loading
    Loading