This website uses cookies to enhance your experience.

Bibelen På 100 minutter (Michael Hinton)

I de fleste hjem står det sannsynligvis en Bibel i bokhylla. Men hvor mange har lest boka fra perm til perm? Mange vil oppfatte tekstene som lange og vanskelige å forstå. Det er derfor mange grunner til å gjøre denne samlingen med historier mer tilgjengelig for folk flest. Bibelen på 100 minutter er
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I de fleste hjem står det sannsynligvis en Bibel i bokhylla. Men hvor mange har lest boka fra perm til perm?

Mange vil oppfatte tekstene som lange og vanskelige å forstå. Det er derfor mange grunner til å gjøre denne samlingen med historier mer tilgjengelig for folk flest. Bibelen på 100 minutter er et sammendrag som vil gi deg en oversikt over de viktigste tekstene. Den vil være midt i blinken for konfirmanter, for skoleelever, og for alle dem som ønsker en introduksjon til en viktig del av vår kultur og historie. Vi håper at Bibelen på 100 minutter vil gjøre deg mer nysgjerrig på alt det andre som står i Bibelen, kanskje vår kulturs største kjærlighetshistorie.

Lydboka Bibelen på 100 minutter er basert på boka med samme navn, og leses av Kåre Conradi. Total spilletid er 130 min., ettersom høytlesning tar noe lenger tid.
Specifications
Item No. 7023063020184
Utgitt 2006
Format Lydbok
Sjanger Kristen
Antall disker 2
Tema Religion & Teologi
    Loading
    Loading