This website uses cookies to enhance your experience.

Blade: 5-6 (Tim Bowler)

Lydboka inneholder bok nr 5 og 6 i serien om Blade. Slå tilbake: Blade er tilbake i byen han kaller Udyret. Byen han flyktet fra som elleveåring; byen han hater og frykter mer enn noe annet. Men det er ingen vei utenom. Det er hit fiendene hans har tatt Jaz, og de vet at han vil komme og redde
Price
kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Lydboka inneholder bok nr 5 og 6 i serien om Blade.


Slå tilbake:
Blade er tilbake i byen han kaller Udyret. Byen han flyktet fra som elleveåring; byen han hater og frykter mer enn noe annet. Men det er ingen vei utenom. Det er hit fiendene hans har tatt Jaz, og de vet at han vil komme og redde henne. De behøver bare å lene seg tilbake og vente. Og Blade vet at han bare har én eneste sjanse til å lykkes.Kutte bånd:
Blade er presset. Mary er døende, Jaz er forsvunnet og minnene om Becky hjemsøker ham på nytt. Farer lurer overalt, og som om ikke det var nok, er hans største fiende fra fortiden tilbake. Men alt er ikke tapt. Blade har mot, viljestyrke og en skarp hjerne, og han har et gissel. En som virkelig gir ham noe å forhandle med. Blade er ikke ferdig. Han er klar til å slå igjen.

Specifications
Item No. 9788242154859
Utgitt 2012
Format Lydbok-CD
Sjanger Ungdom
Antall disker 6
    Loading
    Loading