This website uses cookies to enhance your experience.

Brente Skygger (Kamila Shamsie)

"Brente skygger" er en formidabel historie om svik og kjærlighet, fiender og venner - og hvordan et brudd alltid er begynnelsen på noe nytt. Hiroko Tanaka står på en veranda i Nagasaki. Det er den 9. august 1945, Hiroko Tanaka er tjueen år gammel og dypt forelsket i mannen hun skal gifte seg med,
Price
kr 199,00 - kr 120,00 kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"Brente skygger" er en formidabel historie om svik og kjærlighet, fiender og venner - og hvordan et brudd alltid er begynnelsen på noe nytt.


Hiroko Tanaka står på en veranda i Nagasaki. Det er den 9. august 1945, Hiroko Tanaka er tjueen år gammel og dypt forelsket i mannen hun skal gifte seg med, Konrad Weiss. Da atombomben faller, tilintetgjøres alt Hiroko kjenner. Det eneste som er igjen, er de fugleformede brennmerkene på ryggen, en konstant og smertefull påminnelse om alt hun har mistet."Brente skygger" er et stort og gripende drama som krysser generasjoner, kulturer og kontinenter. Mellom atombomben over Nagasaki i 1945 og angrepene på World Trade Center i 2001, transporteres leseren fra det ene krigsherjede landskapet til det andre; fra koloniherrenes herskapsvillaer til storbyens slumområder, den afghanske ørkenenes treningsleir og de rikes utsikt over Manhattan.

Specifications
Item No. 9788242149121
Utgitt 2010
Format Lydbok-CD
Sjanger Roman
Antall disker 11
    Loading
    Loading