This website uses cookies to enhance your experience.

Brazil (Blu-ray)

Brazil er en surrealistisk marerittvisjon av en “perfekt” framtid, der teknologien er enerådende. Alle blir overvåket av et hemmelig statlig byrå som skal hindre kjærligheten i å virke inn på effektiviteten. Jonathan Pryce og Robert De Niro har hovedrollene, sammen med Michael Palin og Bob Hoskins,
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Brazil er en surrealistisk marerittvisjon av en “perfekt” framtid, der teknologien er enerådende. Alle blir overvåket av et hemmelig statlig byrå som skal hindre kjærligheten i å virke inn på effektiviteten. Jonathan Pryce og Robert De Niro har hovedrollene, sammen med Michael Palin og Bob Hoskins, i denne nifst svarte komedien i regi av det tidligere Monty Python-medlemmet Terry Gilliam.

Når en dagdrømmende byråkrat intetanende roter seg borti en undergrunnssuperhelt og en vakker, mystisk kvinne, blir han det tragiske offeret for sine egne romantiske illusjoner.

Denne uvanlige fantasifilmen blander bitende humor med skarp samfunnskommentar, og den gir en uforglemmelig titt på en fantastisk feig framtid.

Skuespillere
Jonathan Pryce, Katherine Helmond, Kim Greist, Michael Palin, Robert De Niro
Specifications
Item No. FPHE-99124352
Utgitt 1985
Format Blu-ray
Sjanger Science Fiction
Aldersgrense 15
Spilletid 2 t 23 min
Undertekst Norsk, engelsk
    Loading
    Loading