This website uses cookies to enhance your experience.

Centurion (DVD)

Året er 117. Det romerske riket strekker seg fra Egypt og Spania til Svartehavet i øst. Men i den nordlige delen av Storbritannia har den ubarmhjertige erobringen stoppet opp. Det ville og skremmende stammefolket kjent som Picter har vist seg å være en sterk fiende - unnvikende og med brutal
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Året er 117. Det romerske riket strekker seg fra Egypt og Spania til Svartehavet i øst. Men i den nordlige delen av Storbritannia har den ubarmhjertige erobringen stoppet opp. Det ville og skremmende stammefolket kjent som Picter har vist seg å være en sterk fiende - unnvikende og med brutal geriljataktikk. Quintus (Michael Fassbender) er den eneste overlevende etter Pictenes brutale angrep på et romersk fort, og han marsjerer nordover med den legendariske Niende Legion, anført av general Virilus (Dominic West). Deres ordre: å fjerne Pictene fra jordens overflate, og drepe deres leder, Gorlacon.

Men når legionen blir utsatt for et bakholdsangrep på ukjent jord, og Virilus blir tatt til fange, må Quintus og de gjenlevende soldatene i troppen kjempe en desperat kamp for å holde seg i live bak fiendens linje. De må overleve i et nådeløst terreng og holde seg på avstand fra de nådeløse Pictene, ledet av den hevngjerrige krigeren Etain (Olga Kurylenko).

Fra regissør Neil Marshall (Doomsday, The Descent) kommer denne actionfylte overlevelsesthrilleren lagt til et nådeløst landskap. Centurion er en intens forfølgelsesfilm i stil med Deliverance, Den Siste Mohikaner og Apocalypto.

Skuespillere
Michael Fassbender, Olga Kurylenko, David Morrissey, Liam Cunningham, Dominic West, Imogen Poots, Ulrich Thomsen, J.J. Feild, Noel Clarke, Dimitri Leonidas
Specifications
Item No. 8727-31d0
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15
Spilletid 1 t 34 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading