This website uses cookies to enhance your experience.

Dagny - Strangers / Lovers (Vinyl - Pink)

Etter å skrevet over 250 låter og vært i sessions og studioer verden over, slapp Dagny Side A av debutalbumet Strangers / Lovers før sommeren. Albumet blir endelig komplett når hun nå gir ut andre del, og dermed debutalbumet Strangers / Lovers i sin helhet, den 2. oktober. 11. desember kommer
Price
kr 249,00 - kr 29,88 kr 219,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Etter å skrevet over 250 låter og vært i sessions og studioer verden over, slapp Dagny Side A av debutalbumet Strangers / Lovers før sommeren. Albumet blir endelig komplett når hun nå gir ut andre del, og dermed debutalbumet Strangers / Lovers i sin helhet, den 2. oktober. 11. desember kommer endelig albumet på lekker rosa vinyl!

- Tematikken til låtene på Strangers / Lovers gjorde at jeg tidlig tenkte på det som et konseptalbum, forteller Dagny, og legger til at hun ønsket at lytteren skulle få tilbringe tid med hver kontrastfylte del. Side A tok for seg starten av og den første tiden i et forhold, mens Side B tar for seg tiden etter et brudd. Som lytter får man være med på en reise inn, gjennom og ut av et forhold.

Dagny forteller videre om forskjellen på Side A og Side B:

- Det er hovedsakelig det tekstlige som skiller Side A og Side B. Men vi har også prøv å gjenskape tematikken og reisen gjennom hele forholdet i det musikalske. På Side A er dette blir tydeliggjort ved at den er gjennomprodusert, og alt føles ut som det glir og stemmer. Side B fremstår muligens som en litt mer «humpete» reise. Spriket mellom følelsene og uttrykkene i disse låtene også kommer frem i det musikalske. Fra det trivielle, til det såre, til det nakne og brutalt ærlige, til "alt går bra med meg", til fortvilelsen, til lettelsen, til vemodigheten. For oss så blir de musikalske sprikene i 2. halvdel derfor en styrke.

Tracklist
01. Come Over
02. Somebody
03. Paris
04. Let Me Cry
05. Coulda Woulda Shoulda
06. Tension
07. Moment
08. Please Look At Me
09. Bad At Love (Interlude)
10. It’s Only A Heartbreak
11. Bye Bye Baby
12. Coast To Coast
Specifications
Item No. 0602435266787
Utgitt 2020
Format LP
Sjanger Pop
    Loading
    Loading