This website uses cookies to enhance your experience.

Dawn Of The Planet Of The Apes (DVD)

Ti år har gått siden hendelsene i Rise Of The Planet Of The Apes. De intelligente apene, ledet av Caesar (Andy Serkis), har grunnlagt en sivilisasjon i skogen utenfor San Francisco og lever i antakelsen at menneskeheten har dødd ut. Men plutselig blir apenes fredelige eksistens truet - de treffer på
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ti år har gått siden hendelsene i Rise Of The Planet Of The Apes. De intelligente apene, ledet av Caesar (Andy Serkis), har grunnlagt en sivilisasjon i skogen utenfor San Francisco og lever i antakelsen at menneskeheten har dødd ut. Men plutselig blir apenes fredelige eksistens truet - de treffer på en gruppe mennesker som trenger seg inn på deres territorier.

Ledet av Malcolm (Jason Clarke), forsøker gruppen inntrengerne å finne nye energiforsyninger for å kunne overleve i ruinene i San Francisco. Caesar og Malcolm danner en motvillig våpenhvile, men en voksende mistro - og militante grupperinger på begge sider - gjør at det snart brygger opp til en altomfattende krig.

Kritikerhyllede Dawn Of The Planet Of The Apes er en smart og spennende science fiction-film regissert av Matt Reeves (Cloverfield, Let Me In). I øvrige roller møter vi Gary Oldman, Keri Russell, Toby Kebbell og Kodi Smit-McPhee.

Skuespillere
Andy Serkis, Gary Oldman, Jason Clarke, Keri Russell, Kirk Acevedo, Kodi Smit-McPhee, Toby Kebbell
Specifications
Item No. FP90157384
Utgitt 2014
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 12
Spilletid 2 t 10 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading