This website uses cookies to enhance your experience.

Dying Light 2 Stay Human - Deluxe Edition (PS5)

For over tjue år siden kjempet vi mot viruset i Harran – og tapte. Nå taper vi igjen. Konfliktene raser i byen, en av menneskets siste store bosetninger.Kaos og anarki hersker. Men likevel har vi håp. Du er en vandrer som har makt til å endre byens skjebne. Men prisen for de eksepsjonelle evnene
Price
kr 899,00
incl. tax
Pre-order: coming on 12/7/2021
This product cannot be ordered at the moment.
Description
For over tjue år siden kjempet vi mot viruset i Harran – og tapte. Nå taper vi igjen. Konfliktene raser i byen, en av menneskets siste store bosetninger.Kaos og anarki hersker. Men likevel har vi håp.

Du er en vandrer som har makt til å endre byens skjebne. Men prisen for de eksepsjonelle evnene dine er høy. Du er hjemsøkt av minner du ikke klarer å tyde, og du gir deg i vei for å finne sannheten … bare for å havne midt oppi en krig. Nå må du skjerpe ferdighetene – skal du overvinne fiendene og skaffe deg allierte, trenger du både muskler og list. Avslør makthavernes mørke hemmeligheter, velg side, og bestem din egen vei. Men uansett hvor handlingene dine måtte lede deg, er det en ting du aldri må glemme – nemlig å forbli et menneske.
Specifications
Item No. 5902385108577
Utgitt 07.12.2021
Format Playstation 5
Sjanger Action
Aldersgrense 18
    Loading
    Loading