This website uses cookies to enhance your experience.

Bluetooth Selfie Stick

Denne brukervennlige selfiestangen fra Nedis® er det perfekte anskaffelsen for enhver fotograf, selv for den minste hobby- og fritidsfotograf. Slå ganske enkelt på selfiestangen og par den med smarttelefonen via Bluetooth® for å ta bilder med den innebygde trådløse utløseren. Det kompakte og lette
Price
kr 249,00 - kr 50,00 kr 199,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Denne brukervennlige selfiestangen fra Nedis® er det perfekte anskaffelsen for enhver fotograf, selv for den minste hobby- og fritidsfotograf. Slå ganske enkelt på selfiestangen og par den med smarttelefonen via Bluetooth® for å ta bilder med den innebygde trådløse utløseren. Det kompakte og lette huset er laget av høykvalitets aluminium. Overflaten er anodebehandlet for å sikre at det er robust og slitesterkt.

Selfiestangen er svært fleksibel med den forlengbare armen fra 15 cm opp til 48 cm med en 180 graders dreibar telefonholder i enden av armen. Telefonholderen er en universaltelefonholder, siden den kan justeres fra 60 til 88 mm for å sikre at alle telefoner passer.

Med den bruksklare, trådløse utløserknappen på armen kan du ta raske og vakre bilder mens telefonen står i holderen. Du trenger heller ikke bekymre deg for et tomt batteri. Med det medfølgende litiumbatteriet kan du ta bilder i mer enn 40 timer uten å bytte det.

Lett modell i aluminium kombinert med kompakt og sammenleggbar design gjør denne selfiestangen til det ideelle reisefølget. Imponer alle vennene dine med dette 2-i-1-selfiestangstativet!

Egenskaper
• Forlengbar arm opptil 48 cm med 180 graders dreibar telefonholder
• Justerbar telefonholder fra 60 til 88 mm
• Gir knivskarpe, fokuserte bilder
• Telefonholderen passer til nesten alle smarttelefoner
• Det utskiftbare og oppladbare litiumbatteriet støtter fotografering i mer enn 40 timer
• Bruksklar utløserknapp på armen gjør at du kan ta bilder med bare én hånd - fungerer bra med alle iPhoner og Android-smarttelefoner

Spesifikasjoner
Trådløs
Bluetooth® verson: 4.2
Maksimal skjermstørrelse: 3.54 "
Brettet lengde: 15 cm
Ufoldet lengde: 480 mm
Maksimal vektkapasitet: 400 g
Batteri drevet
Vekt: 81 g
Specifications
Item No. SEST201BK
Tema Selfiestenger
Merke Nedis
Standard Bluetooth
    Loading
    Loading