This website uses cookies to enhance your experience.

Elysium (4K Ultra HD + Blu-ray)

Matt Damon spiller hovedrollen i denne spennende sci-fi-actionthrilleren fra regissør Neill Blomkamp (District 9). I år 2154 eksisterer to typer mennesker. De rike, som bor på en perfekt menneskelaget romstasjon ved navn Elysium, og resten - som bor på en overbefolket og ødelagt planet. Jordens
Price
kr 299,00 - kr 20,00 kr 279,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Matt Damon spiller hovedrollen i denne spennende sci-fi-actionthrilleren fra regissør Neill Blomkamp (District 9).

I år 2154 eksisterer to typer mennesker. De rike, som bor på en perfekt menneskelaget romstasjon ved navn Elysium, og resten - som bor på en overbefolket og ødelagt planet. Jordens befolkning er desperate etter å flykte fra kriminaliteten og fattigdommen som herjer uhemmet i alle verdens land.

Den eneste som har en sjanse til å skape likhet mellom disse to verdenene er Max (Damon), en vanlig fyr med et desperat behov for å komme seg til Elysium. Med livet hengende i en tynn tråd, tar han motvillig på seg et farlig oppdrag - et oppdrag som setter ham opp mot Elysiums Secretary Delacourt (Jodie Foster) og hennes harde styrker. Klarer han oppgaven kan han ikke bare redde sitt eget liv, men også livet til millioner av andre mennesker.

Skuespillere
Jodie Foster, Matt Damon, Sharlto Copley
Specifications
Item No. 1302594
Reutgitt 2021
Utgitt 2013
Format 4K Ultra HD + Blu-ray
Sjanger Science Fiction
Aldersgrense 15
Antall disker 2
Spilletid 1 t 49 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading